Login Form

Aceste articole sunt comentariile mele despre delirul corona actual pe care l-am creat pe baza analizei datelor disponibile publicului.

Actualizare 12.04.2020 Accelerație completă în prăpastia economică.

Articolul a fost publicat pe 14 aprilie 2020 în revista Rubikon

https://www.rubikon.news/artikel/todliche-kontaktsperren

Blocuri de contact mortale
Vârstnicii și cei care au nevoie de îngrijire sunt singuri și abandonați

Expunerea la drepturile noastre fundamentale este clar împărțită între bine și rău: cei care sunt în favoarea vor să salveze vieți; cine se opune și critică, prin banalizarea coronei, îi determină pe oameni să devină nechibzuitori - riscă viața. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. În prezent, multe asistente absentează din spitale pentru că trebuie să aibă grijă de copiii lor acasă sau sunt în carantină. Singurătatea și disperarea duc pe cei mai slabi din societate până la moarte. Oportunismul omniprezent al coronei nu înseamnă doar abuz emoțional pentru milioane de cetățeni, ci va costa și viața umană.


În conferința de presă federală din 26 martie 2020, ministrul federal al Sănătății, Jens Spahn, a declarat: „Reputația pe care o are Institutul Robert Koch pe plan internațional și în Europa este ceva pe care îl simțim în acest moment, deoarece expertiza este și ea la cerere”. Prin urmare, este bine cunoscut de responsabilitatea pe care Institutul Robert Koch o are cu această conducere de opinie în tratarea virusului corona și a blocurilor de contact comandate.


Nu în ultimul rând, evaluarea șefului Institutului Robert Koch, medicul veterinar Lothar H. Wieler și a ministrului federal al Sănătății, Jens Spahn, bancher, au contribuit la crearea unei catastrofe tragice care a costat și continuă să coste viața a mii de oameni nevoiași și neajutorati din întreaga lume.
Această dezvoltare la nivel mondial în țările cu un număr mare de contacte este ilustrată în mod clar de exemplul Italiei. La începutul lunii martie 2020, majoritatea asistentelor din Europa de Est, care lucrau 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână în îngrijirea celor nevoiași din Italia, au fugit din țară. Acest lucru se datorează în principal panicii Institutului Robert Koch cu privire la virusul corona și la închiderea de urgențe și la închiderea frontierelor amenințate de „guvernele de urgență ale UE”.


Prin urmare, bătrânii care au nevoie de îngrijire și persoanele cu dizabilități, uneori fără rude și abandonați de îngrijitorii lor, au rămas neputincioși. După câteva zile, mulți dintre acești oameni plecați singuri au sfârșit în spitalele din Italia, care au fost depășiți fără speranță de ani de zile și au avut ani de zile probleme majore cu germenii multi-rezistenți, deoarece statul faliment nu le oferă fonduri suficiente.


În același timp, spitalele au lipsit și de numeroasele mame care au trebuit să fie închise în apartamente pentru a avea grijă de copiii lor, deoarece școlile și grădinițele fuseseră închise. Populația a primit ordin să rămână acasă sub amenințarea unor pedepse draconiene.
Această inundație de persoane abandonate care au nevoie de îngrijire a condus apoi la întreruperea completă a îngrijirii pentru persoanele cu dizabilități și vârstnici și la condiții haotice. Tragedia a luat și continuă. Situația de urgență care a rezultat în urma panicii a dus temporar la numeroase decese în rândul celor care au nevoie de îngrijiri și în rândul pacienților mai tineri din spitale.


Aceste victime au fost apoi folosite de către responsabilii și mass-media pentru a intra în panică și mai mult, de exemplu, raportând „alte 475 de victime”, „Armata ia morții din spitale”, însoțită de imagini de sicrie aliniate. și camioane de armată. Acesta a fost rezultatul fricii directorilor funerari de „virusul ucigaș”, care, prin urmare, a refuzat să le servească. Pe de o parte, au fost prea multe morți la un moment dat și, pe de altă parte, guvernul a adoptat o lege care trebuia să fie incinerate cadavrele care transportau virusul corona. Până la această dată au fost efectuate doar câteva creații în Italia. De aceea, puținele mici crematorii au ajuns repede la limitele lor. Prin urmare, cel decedat trebuia pus în diferite biserici.


Într-un interviu, Maria Popa * din Vaslui în România relatează că se simte foarte rău pentru că l-a lăsat pe Guiseppe Martini în vârstă de 97 de ani în pace. Ca asistentă neagră, ea locuia cu bătrânul într-un mic apartament din Bergamo. Dar se temea că nu va putea să se întoarcă la familia ei din cauza închiderii iminente a frontierei. De obicei, se întoarce cu prietena ei Ioana Nan * la fiecare trei luni pentru a avea grijă de bătrânul cu mobilitate restrânsă. Odată ce ieșea, vecinul avea să vegheze asupra lui pentru câteva ore.
Giuseppe Martini nu are rude și a fost dependent de ajutorul Mariei Popa. Maria a gătit încă câteva zile și a plecat din nou la cumpărături înainte de a-l lăsa pe bătrân în pace. Amândoi au plâns când și-au luat rămas bun pentru că au bănuit că va fi la revedere pentru totdeauna. De asemenea, a plâns când s-a urcat pe microbuzul care a dus-o acasă la familia ei.
Casele de îngrijire medicală nu mai erau capabile să accepte oamenii în acest moment, deoarece multe asistente - după cum am menționat mai sus - acum trebuiau să aibă grijă de copiii lor și să cânte „Bella Ciao” ​​pe balcon, în timp ce vârstnicii se aflau într-o situație similară cu Giuseppe. Ce suferință trebuie să se fi întâmplat în case pentru persoanele cu handicap sever?

 

Comparația europeană

În principiu, această dezvoltare a fost aceeași în toate țările. Cu toate acestea, calitatea sistemului de sănătate are un impact semnificativ asupra impactului pandemiei corona. De aceea, există mai puține probleme în Germania, Austria sau Elveția decât în ​​Italia, Spania sau SUA.
Cu toate acestea, după cum puteți vedea din cifrele oficiale, rata mortalității nu crește semnificativ. Doar un mic munte provine din această tragedie. Acest lucru arată foarte bine site-ul https://www.euromomo.eu/outputs/zscore_country_total.html .
În Germania, relativ puțini au murit în aceeași perioadă a anului trecut. Vârsta medie a decesului este de aproximativ 80 de ani, ceea ce corespunde speranței medii de viață a cetățenilor UE. În Suedia, al cărui guvern nu oferă decât recomandări privind comportamentul și interzice evenimentele majore, așa cum au prezis mulți virologi din Germania, nu există probleme. Mortalitatea este redusă.
Experții de la Institutul Robert Koch ar fi trebuit să verifice mai întâi mortalitatea, deoarece aceste cifre sunt un indicator fiabil al pericolului unui virus. De asemenea, trebuie verificat în ce mediu mor oamenii și cât de bolnavi erau deja. Al doilea indicator este speranța medie de viață a „victimelor coronei”, care este de aproximativ 80 de ani la nivel mondial, ceea ce corespunde speranței medii de viață a regiunii respective. Evaluarea COVID-19 ca o boală virală periculoasă a fost greșită de la început și nu a fost justificată, deoarece nu a existat nicio dovadă a acesteia.
Majoritatea medicilor au recunoscut acest lucru, dar au fost audiați doar doi experți: medicul veterinar al Institutului Robert Koch și prof. Dr. Christian Drosten von der Charité, care a fost de fapt în conflict de interese în calitate de dezvoltator al primului test Corona. Virologul Drosten a discreditat toți colegii cu opinii diferite, împreună cu politicieni din toate partidele și cu ajutorul mass-media dependente. Printre victimele ei se numără prof. Dr. Sucharit Bhakdi, Dr. Wolfgang Wodarg și mulți alții.
Interferențe nejustificate cu drepturile omului
În niciun caz, această variantă practic normală a virusului corona nu justifică distrugerea cauzată de blocarea în economie și în societate, ceea ce poate duce la multe victime. Intervențiile de amploare în drepturile omului prin privarea de libertate de către populație și cererea complet absurdă pentru utilizarea unei măști de față sunt justificate, ceea ce poate fi văzut ca un simbol al supunerii.
Ministrul federal al Sănătății, Jens Spahn, și șeful Institutului Robert Koch, Wieler, ne concediază în fiecare zi cu scremurarea lor, prezentând numere despre persoanele infectate, fără a spune câți dintre ei sunt în terapie intensivă sau tratament medical. De asemenea, nu au publicat numere cu privire la bolile anterioare sau vârsta persoanelor infectate și moarte. De asemenea, populația este reținută din rata actuală de ocupare a spitalelor. Jurnaliștii au fost excluși din „conferința de presă în direct” a Institutului Robert Koch. Doar câțiva jurnaliști selectați au dreptul să trimită un e-mail cu o întrebare în avans, la care s-a răspuns apoi după cenzură cu răspunsuri gata făcute de medicul veterinar de specialitate Wieler.


Închisoare solitară forțată

Oamenii în vârstă singuri sunt din ce în ce mai panicați și stresați, copiii înnebunesc în apartamentele mici pentru că nu se mai pot juca cu prietenii lor în închisoare, ca să zic așa. Testele Corona sunt acum planificate pentru a identifica și califica pe cei cu risc, infectați și deja imuni! Pentru a le putea eticheta, exclude sau bloca, dacă este necesar?
Consecințele acțiunilor ministrului federal al Sănătății vor aduce greutăți și suferințe teribile pentru membrii vulnerabili ai societății noastre. Daunele financiare pe care le suferă „oamenii obișnuiți” și companiile mici și mijlocii în special sunt profitul băncilor în calitate de câștigători de criză. Care a fost din nou munca ministrului sănătății?
Această evoluție nu este abordată pe larg în mass-media. Jurnaliștii se copiază reciproc și alimentează narațiunea ministrului federal al Sănătății. Sunt distribuite știri false, cum ar fi imagini cu mulțimi despre care se spune că se află în fața spitalelor din SUA, care cu greu pot rezista la graba fără a menționa că de fapt oamenii sănătoși vor să facă un „test de virus ucigaș”. "Spitalul din Wolfsburg nu mai poate accepta pacienți cu coronă", a titrat mass-media la 30 martie 2020 și a păstrat tăcerea despre faptul că nu a existat nicio problemă cu pacienții cu corona, ci că spitalul a fost închis, deoarece personalul nu mai avea un „test corona” avea voie să lucreze.


Testele purtătoare de virus

„Testăm mult și într-o manieră direcționată”, a declarat ministrul federal al Sănătății, refuzând să testeze un grup reprezentativ fără concedii vizibile de boală, cum ar fi rezidenții unui oraș, pentru a determina numărul real de purtători de virus. Singura modalitate sensibilă de a afla care este proporția reală a bolnavilor. În România, ministrul Sănătății Dr. Victor Costache, un respectat chirurg din Sibiu, și-a depus demisia după ce a testat o secțiune reprezentativă a populației din acest motiv. Totuși, acest lucru nu este necesar din cauza inofensivității evidente a virusului descris mai sus.
23.640 de persoane au fost testate în Islanda până la 3 aprilie 2020. Ele reprezintă societatea islandeză. Puteți vedea foarte bine că rata de deces în grupul reprezentativ este de 0,016 la sută. Este vorba despre 4 „victime” care au murit. Numerele sunt aici, printre altele
https://en.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Iceland
Este trist, dar pur și simplu normal. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că virusul nu este atât de periculos cum s-a pretins. Rămâne de văzut dacă cei responsabili de declanșarea acestei dezvoltări tragice vor fi responsabili ulterior.

notițe
Link către date actuale și fapte pe acest subiect

https://www.beobachtungsstelle-gesellschaftspolitik.de/f/8c5df6b57c.pdf
https://swprs.org/covid-19-hinweis-ii/?fbclid=IwAR38ioUNdNMOwOldLDLfidqyGUHyjzXGYOChzQJ3yYEQn8Qe9qA5x8kJ-gc

Link către date actuale din Italia

https://www.istat.it/

Puteți găsi comentarii și surse actualizate continuu pe site-ul meu: www.brunhuber.com
* Numele au fost schimbate.
Puteți găsi comentarii și surse actualizate continuu pe site-ul meu.
Începând cu 12 aprilie 2020
Ulrich Brunhuber, România
+40 720 777 102
www.brunhuber.com
ulrich.brunhuber.com
Atribuire 3.0 Germania (CC BY 3.0 DE)
#corona #coronavirus #covid # covid19 # covid-19
De la 5 aprilie 2020